Tom Cruise

Snimanje je nastavljeno u septembru opet u Italiji, pa u Norveškoj i Londonu, a Cruise je u julu i lično apelirao na norveškog premijera da dijelove filma snima u Norveškoj prema modificiranim karantinskim pravilima.

Tom Cruise

Američki glumac i producent Tom Cruise na londonskom setu svog novog, sedmog filma iz serijala "Nemoguća misija" vikao je i ekipi filma i prijetio otkazima zbog propusta u sigurnosnim anti-Covid protokolima za snimanje filmova.

Prenoseći da imaju autentičan audiosnimak Cruiseovog vikanja na ekipu filma, a koji se “vrti” i po Twitteru, iz “The Suna” navode da je zvijezda akcijskog filma u opsežnim primjedbama zamjerao na propustima socijalnog distanciranja i drugih pravila koja omogućavaju snimanje filmova tokom pandemije koronavirusa.

Potpuno je izgubio živce kada je vidio dva čovjeka za računarima koji su jedan od drugoga bili udaljeni manje od dva metra.

Predstavnik slavnog glumca odbio je to komentirati.

Prema tom audiosnimku, Cruise je ekipi filma na setu u Londonu rekao i kako telefonira sa svim studijima, osiguravajućim kućama, producentima i da ih svi gledaju… uz poruku: “Razumijete li odgovornost koju imate, jer ja ću se pozabaviti vašim razlogom. A ako ne možete biti razumni i ne mogu se nositi s vašom logikom, j***** ste otpušteni.”

“The Sun” nije naveo kada se to tačno dogodilo, ali filmaši su u London stigli početkom decembra zbog nastavka snimanja sedme “Nemoguće misije”, koji je bio i jedan od prvih filmova ove godine čije je snimanje zaustavljeno zbog koronavirusa, u februaru u Veneciji.

Snimanje je nastavljeno u septembru opet u Italiji, pa u Norveškoj i Londonu, a Cruise je u julu i lično apelirao na norveškog premijera da dijelove filma snima u Norveškoj prema modificiranim karantinskim pravilima.

Film “Paramount Picturesa” trebao bi biti objavljen krajem 2021, oko čega je Cruise na setu filma, prema zvučnom snimku na koji se poziva “The Sun”, još rekao i da se Hollywood oslanja na filmove poput “Nemoguće misije” kako bi se industrija održala u nevolji te da želi film “zlatnog standarda, jer vjeruju u nas i ono što radimo”.

  •  U Hollywoodu ponovno snimaju filmove samo zbog nas. Je li vam jasno da će se zbog nas otvoriti hiljadu radnih mjesta, p**** vam materina!? Nema izvinjenja, ljudi gube svoje j***** domove zato što se sve zatvara. Ovaj j***** film će se nastaviti snimati, je li vam jasno? Ako vas ponovo vidim, dobit ćete j***** otkaz! – urlikao je Cruise na ekipu.