Sex u vodi

Partnerica bi trebala biti okrenuta prema zidu, noge su razmaknute i stopala čvrsto na podu. Za veću stabilnost neka se drži slavine ili drugog pribora  pričvršćenog na zid i naginje se tijelom naprijed, a ti je uzmeš odostraga. Sve u svemu, pomalo podsjeća na stojeću pasju pozu.

Sex u vodi

Osobito ljeti, kada se temperature stalno kreću oko 30 ° C ili više, volimo se rashladiti u bazenu, moru, rijeci ili kod kuće, pod tušem ili u kadi.

Ako ti se partner pridruži u hlađenju, jednostavno, događa se, da vam hormoni polude i da poželite intimnosti.

Ali pazite! Na javnim mjestima sex nije prikladan i možete biti kažnjeni, pa se samo povucite negdje u osamu, daleko od drugih očiju.

Ali na što biste trebali obratiti posebnu pozornost za vrijeme sexa u vodi?

 • Voda ispire prirodnu vlažnost na intimnim dijelovima, pa za ugodniji osjećaj savjetujemo da koristiš lubrikant na bazi silikona koji je vodootporan.
 • U vodi (posebno u bazenima) mogu se naći bakterije koje uzrokuju upalu i svrbež. Savjetujemo ti da se nakon toga dobro istuširaš.
 • Opasnost od seksa u vodi je i ta da voda koja uđe u mokraćni put tijekom seksa može izazvati infekciju ili upalu mjehura.
 • Korištenje kondoma je teško. Najbolje je navući kondom prije nego što uđeš u vodu, jer se u protivnom kondom napuni vodom i može skliznuti sa penisa tijekom seksa. Kozmetika, poput krema za sunčanje, također može oštetiti kondom.
 • Bez upotrebe kondoma, žena također može zatrudnjeti u vodi, tako da se nemojte baviti mitovima koji kažu da to nije tako. Također se u vodi možete zaraziti i spolnim bolestima. Stoga, ako ne koristite drugu zaštitu protiv trudnoće i ako niste sigurni u moguće spolno prenosive bolesti svog partnera (ili vlastite), radije se preselite na drugo mjesto.

Poze koje možete koristiti

Budite oprezni u pozama, posebno u kadi ili tuš kabini, da se ne ozlijedite zbog klizanja. U vrućim scenama iz filma sve je tako jednostavno i seksi, ali u praksi mnoge stvari mogu poći po zlu, tako da oprez nikada nije suvišan.

Ako je igračka napravljena od silikonskih materijala, nemoj koristiti lubrikant na bazi silikona jer to može igračku oštetiti.

Evo nekoliko prijedloga koje poze možete koristiti:

 • Oralno u kadi

I tuš kabina i kada,izvrsni su za oralno maženje.

Zabavljajte se naizmjenično. Prvo se možete dobro nasapunirati i očistiti, a onda bi jedan trebao sjesti na rubu kade i raširiti noge, a drugi iz kade pobrine se za njegov užitak. Tada bi uloge trebalo preokrenuti.

 • Nagnite se preko kade

Partnerica bi trebala biti okrenuta prema zidu, noge su razmaknute i stopala čvrsto na podu. Za veću stabilnost neka se drži slavine ili drugog pribora  pričvršćenog na zid i naginje se tijelom naprijed, a ti je uzmeš odostraga. Sve u svemu, pomalo podsjeća na stojeću pasju pozu.

 • Sjedećia poza

Neka partner sjedi na dnu kade a ti mu sjedneš u krilo. Ako ste okrenuti jedno prema drugome, također obraćajte pažnju na stimulaciju različitih dijelova tijela, poput grickanja i lizanja ušiju, vrata ili prsa i bradavica.

Međutim, partnerica se može leđima okrenuti partneru, zatvorite oči i prepustite se užitku i mašti.

Ako je moguće, radije zauzmite pozu u kojoj genitalije neće biti u izravnom kontaktu s vodom.

Korištenje erotskih igračaka

Ako želite začiniti sex i nekom igračkom, provjerite je li vodootporna. Na našoj web stranici možeš pronaći dosta proizvoda, ali pazi! Ako je igračka napravljena od silikonskih materijala, nemoj koristiti lubrikant na bazi silikona jer to može igračku oštetiti.

Silikonski lubrikanti traju dulje od lubrikanata na bazi vode i imaju nešto drugačiju teksturu i traju duže. Istovremeno se malo teže ispiraju, a imaju i drugačiji miris. No, ne smijete ih koristiti s većinom erotskih igračaka, jer su obično izrađene od silikonskih materijala.

Lubrikant na bazi vode stoga nije najprikladniji za eksperimentiranje u vodi, ali je nužan kada se odlučite za upotrebu silikonskih igračaka. Budući da su na vodenoj osnovi, potpuno su neutralni i ne reagiraju s različitim materijalima, pa su najsigurnija opcija pri odabiru pravog lubrikanta.

Romantični savjet:

Stvorite romantičnu i intimnu atmosferu u kupaonici.

Ugasite svjetla i dočarajte svjetlo svijećama, odaberite glazbu, natočite čašu omiljenog pića i otvorite kutiju čokolade i pospite kadu laticama ruža. Romantika zagarantovana!

Ne znaš koju igračku odabrati?

Iako u trgovini sa erotskim priborom i dalje dominiraju muškarci, svakako je kategorija Za nju najpoželjnija i opskrbljena u našoj trgovini.

Možda činjenica da je većina proizvoda namijenjena ženskim orgazmima i užicima proizlazi iz činjenice da su one i zahtjevnije.

Vjerojatno se svi slažemo da muškarcima treba puno manje za stimulaciju od većine žena, i da je doživljavanje orgazma kod žena duži i dublji proces nego kod muškaraca.

Stoga predlažem ti sljedeće proizvode:

 • Rabbit vibrator Bloom – The Violet

Zbog lijepog oblika i vibratora, i pakiranja, proizvod je jedan od neophodnih erotskih igračaka za svaku ženu.

Vibrator je opremljen jedinstvenom tehnologijom klizanja koja olakšava prilagođavanje igračke vlastitim željama. Postoji 5 različitih obrazaca i 5 brzina. Otporan je na prskanje, pa ga možeš koristiti i pod tušem.

 • Vibrator Rosy Gold - Mini curve massager

Masažni vibratori često su preveliki ili preteški za upotrebu, a Rosy Gold Curve nudi istu stimulaciju kao i veliki vibratori, ali je manji, praktičnijih dimenzija. Meka glava, 10 postavki vibracija i punjiva baterija čine ga još privlačnijim,

Zahvaljujući tipki na dnu vibratora, upotreba je vrlo jednostavna. Ergonomsko je dizajniran, pa omogućuje dobro držanje i bez napora doseže svaku osjetljivu točku na tijelu. Vodootporan je.

 • Vibrator LELO - Tiani 3

Za parove koji traže potpuno novi i uzbudljiv način uživanja u seksu, Tiani 3 je odličan izbor jer nudi snažne intimne užitke i pruža zadovoljstvo.

Vibrator Tiani 3 nova je i poboljšana inačica originalnog LELO vibratora za parove koje žene nose tijekom spolnog odnosa. Ovaj svjetski poznati vibrator istovremeno vibrira iznutra i izvana što vas obadvoje nadražuje i zadovoljava tijekom spolnog odnosa i donosi nove visine intimnih osjećaja. Naglašene jake vibracije daju preciznu stimulaciju klitorisa, dok je glatki silikon dizajniran za maksimalni užitak i udobnost. Vodootporan je, punjiv i daljinski upravljan.