Natalie Desselle Reid

Sada tugujemo dok pokušavamo prihvatiti veliki gubitak i unaprijed vam se zahvaljujemo što poštujete našu privatnost u ovim teškim trenucima – poručili su članovi njene porodice.

Natalie Desselle Reid

Američka glumica koja je nastupila uz oskarovku Halle Berry u komediji B.A.P:S., Natalie Desselle Reid preminula je u 53. godini.

Član njene porodice kazao je da je preminula od raka debelog crijeva koji joj je dijagnosticiran početkom godine. Natalie je svoju borbu skrivala od fanova i javnosti sve do samog kraja, a svoje posljednje trenutke provela je u bolnici okružena porodicom.

  • S ogromnom tugom vas obavještavamo da smo izgubili našu predivnu Natali. Bila je svjetlo ovog svijeta. Kraljica. Izvanredna majka i supruga. Njena svestrana karijera dotakla je mnoga srca i bit će zauvijek voljena. Sada tugujemo dok pokušavamo prihvatiti veliki gubitak i unaprijed vam se zahvaljujemo što poštujete našu privatnost u ovim teškim trenucima – poručili su članovi njene porodice.

Halle Berry također je shrvana zbog odlaska svoje kolegice i prijateljice.

  • Još ne mogu prihvatiti ovu poražavajuću vijest i dok nastavljam čitati sve vaše ljubazne riječi, sjećanja na Natalie i dalje mi naviru. Natalie je bila jedna od najdragocjenijih osoba koje sam ikad poznavala. U sekundi kada sam je upoznala, naša su se srca ispreplela, bile smo jako povezane – poručila je između ostalog Beri.