Čudna i tajanstvena

Čudna, starija gospođa opetovano se pojavljuje mladoj ženi s životnim predviđanjima, savjetima, pa čak i upozorenjima.

Čudna i tajanstvena

Čudna, starija gospođa opetovano se pojavljuje mladoj ženi s životnim predviđanjima, savjetima, pa čak i upozorenjima.

Tko je čudna stara žena koja se i dalje pojavljuje u Ravenu, iu njezinim snovima i buđenju? Raven ne zna ime starije žene, ni gdje je, niti ju je ona susrela na bilo koji drugi osobni način. Ipak, ova žena čini se da je Raven intimno poznavao, dajući joj poruke i upozorenja o budućim događajima .

Prva predviđanja

Susreti su započeli 1989. godine kada je Raven imao 15 godina. Jela je obrok u lokalnom restoranu brze hrane s njezinom starijom sestrom, koja je trudna oko sedam mjeseci. Razgovarali su ležerno, ponekad nagađajući hoće li dijete biti dječak ili djevojčica. Ravenova sestra mogla je saznati od svog liječnika, ali je željela biti iznenađenje.

Sestre su završile ručak, uklonile stol i krenuli prema vratima. Starija je žena prošla vani, a tada je bila samo još jedan stranac kojeg ni jedna djevojka nije znala. Raven je slučajno stupio u kontakt s njom kad je starica pogledala dolje i ugledala Ravenovu sestru natečenu trbuh.

"Oh, pogledajte to!" žena uzvikne kad su joj se oči upalile. "Imate dječaka!" Dotaknula je Ravenovu ruku i rekla: "Imat ćeš lijepog nećaka, mlada dama!"

Raven i njezina sestra nasmiješili su se i kimali prema lijepoj starici i nastavili put niz ulicu.

Samo nekoliko koraka odavde, Raven je pogledao preko ramena, a žena se nigdje nije vidjela.

Bio je to bezazlen susret, ali sestre su bile iznenađene ženskim pretpostavkama. Prvo su se pitali kako je znala da su sestre. Pretpostavljalo je da je primijetila obiteljsku sličnost ili da je jednostavno bila oprezna.

Zatim su znatiželjni kako će žena pretpostaviti da će beba biti dječak. Dok su zamišljali da je to samo sreća, kako žena ima pedeset i pedeset šanse da bude u pravu, još uvijek su to smatrali čudnim. Većina bi ljudi pitala hoće li to biti dječak ili djevojčica. Nadalje, ova žena je postala u pravu: dva mjeseca kasnije, Ravenova sestra rodila je dječaka - "divnog nećaka" za Raven.

Drugi susret

Incident je izgubljen u Ravenovom umu kao jedna od onih neobičnih stvari koje se događaju. Zatim, pet godina kasnije, Raven je bio iznenađen još jednim "slučajnim" susretom sa ženom.

Raven je pohađao školu ljepote na drugoj strani grada. Bio je to prvi tjedan na podu. Kad je započela školu ljepote, provela je nekoliko mjeseci učenja u učionici, a zatim je bila izložena u salonu kako bi radila na stvarnim korisnicima, gdje je pratila instruktorica. Na ovaj dan Raven je pozvao na recepciju salonovoj recepciji. "Imate zahtjev", rekao je recepcionar.

"Tko bi me mogao tražiti?" Upita Raven zbunjeno. "Upravo sam počela raditi ovdje." Urednica je pokazala prema čekanju korisnika. "Ona je tamo i ona je tražila po imenu."

Raven se okrenuo i pogledao. Njezina je čeljust pala kad je vidjela da je to bila ista stara žena iz godina koji je predvidio ishod trudnoće njezine sestre. Raven je otpratio damu natrag do njezine postaje i sjela je na stolac. U ovom trenutku, budući da ju je žena zvala po imenu, Raven se počeo pitati može li možda znati tko je ta žena. Možda je bila prijateljica njezine majke koju je davno upoznala i zaboravila. Raven se osjećao neugodno kao da je trebala znati tko je starija žena. Raven je čekao da ju je žena prepoznala, ali nije.

Riječi upozorenja

Dok je Raven radila na ženskoj kosi, žena je konačno progovorila, ispruživši neobičan ne-sljedbenik: "Morate upotrijebiti lardo." Raven se zaustavio i pogledao ženu u zrcalu, zbunjen. "Znaš," nastavila je žena, "moj pokojni muž i ja smo imali pekaru kad smo bili mladi u Austriji.

Kad napraviš tijesto, nikad ne koristite maslac, koristite lardo. "

Bilo je čudno reći, ali to je zapravo imalo značenje za Raven, i to joj je nervozno. Tijekom proteklog vikenda, Raven je pokušao napraviti svoju prvu pita, i to je katastrofa. Kuša, napravljena od maslaca, nastavila se raspadati, a pita je užasno okusila.

Dok je Raven završio žensku kosu, nije bilo puno više razgovora. Međutim, kad je Raven skinuo zaštitni štit za kosu, žena se nagne naprijed i reče mu tihim glasom: "Nikad ne pokupaj taj manjak, ostavit će ožiljak na lijepom licu, mlada dama."

Raven je ponovno začudio. Imala je maleni bubuljica ispod svoje donje usne i bila je zapanjena da je žena čak mogla vidjeti. Zapravo, Raven je odabrao i imao ožiljak zadnjih 20 godina. Starica je izašla iz salona, ​​ostavivši Raven posve zbunjen.

Važan savjet

Pet godina kasnije, Raven je bio oženjen i sedam mjeseci trudna sa vlastitom bebom. Kao i mnoge trudnice, Raven je imao mnogo bolova u leđima. Ona se žalila na to svom liječniku, ali joj je rekao da je to samo težina bebe i ništa za brigu.

Raven nije bio tako siguran, jer je bol postao nepodnošljiva tijekom sljedećih dana. Nije znala što da radi, jer joj je liječnik izgledao ljutito kao da je trudna žena. Nije se htjela vratiti.

Jednog poslijepodneva Raven je zaspao na kauču i počeo sanjati . U tom snu se pojavila starija žena, pogledala Ravena i rekla: "Sada ti trebaš pomoć.

Idi u bolnicu!"

Raven se osvijestio i nazvao je svog supruga koji ju je odveo u hitnu službu. Ispitivanje je pokazalo da Raven traži hitnu operaciju. Nakon operacije sljedećeg dana, njezin je kirurg rekao Ravenu da bi, ako bi čekala mnogo duže, vjerojatno imala trajnu oštećenja živaca i nogu za život.

Sada je bilo jasno da je nekako, čak iu Ravenovim snovima, znala tajanstvena starica.

Još jedno upozorenje

Raven je najnoviji susret bio na Uskrs vrijeme u 2012. Raven je zatvorio oči za brzo drijemež kada se starija dama ponovno pojavila. Žene su joj zagonetno rekle: "Djevojka će je uništiti nakon što te ona povrijedi." Raven nije imao pojma što bi poruka mogla značiti, ali je to zadržala na umu.

Raven je sada radio u postrojenju za mlađe prekršaje. Dok je sljedećeg dana na poslu, mladi tinejdžer bacio je predmet u Raven, što je rezultiralo malom ozljedom. Vlasnici objekta, međutim, prenijeli su djevojčicu u vrlo strog pritvor za maloljetnike.

Vodič duha ili Gospina slika

U ovom trenutku, Raven se pita tko je ova tajanstvena žena, i kako i zašto se čini počinjen gledati, savjetovati, pa čak i zaštitu Raven. Raven se pita ako je ova starija žena neka vrsta duhovnog vodiča ili samo dama slika koju pohranjuje u svom umu, koja dolazi u njezinim snovima tijekom teških trenutaka u životu.

Raven razmišlja zašto se žena prestala pojavljivati ​​osobno, ali je nastavila savjetovati je u njezinim snovima. Zanima je li starica umrla i da su njezini snovi jedini način na koji žena još uvijek može stupiti u kontakt.

Dok je Ravenova iskustva mogla biti pukla do slučajnosti, također je moguće da je žena stvarno Ravenov duhovni vodič. Ostale teorije uključuju da je ona duh duhovnog pretka, psihičkog , vještice , ili čak Ravenovog budućeg ja, putujući natrag kroz vrijeme i prostor kako bi se pomoglo u vrijeme potrebe.